Rüyada sürekli savaşmak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalet etmektedir.
Rüyada sürekli yürümek yeni işlere girileceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret eder.
Rüyada sürekli yol gitmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.
Rüyada sürekli el yıkamak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine tabir olunur.
Rüyada sürekli öksürmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işaret eder.
Rüyada sürekli korkmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına alamet eder.
Rüyada sürekli bağırmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine yorulur.
Rüyada sürekli sıçramak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine alamet eder.
Rüyada sürekli işe geç kalmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.