Rüyada toz şeker atmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.
Rüyada şeker görmek toz şeker maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yarınlarına inanacağına tabir olunur.
Rüyada toz şeker ve küp şeker görmek düşmanlarımızı alt etmeye, rızkın daim ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.
Rüyada şeker gör asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına alamet eder.
Rüyada un şeker görmek hayırlı işler yapacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine alamet eder.
Rüyada toz şeker ve tuz görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalet eder.
Rüyada yeşil şeker herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına tabir olunur.
Rüyada şeker atmak geri planda kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.
Rüyada şeker ne demek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.