Rüyada yağmurdan ağaç altına saklanmak kazancın sürekli artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine alamet eder.
Rüyada yağmurdan ağaç altına saklanmak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet eder.
Rüyada ağaç altına oturmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine alamet etmektedir.
Rüyada ağaç altına saklanmak bereket ve zenginlik olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.
Rüyada yağmurdan saklanmak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.
Rüyada yağmurdan korkmak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.
Rüyada yağmurdan evin yıkılması hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.
Rüyada yağmurdan tavanın çökmesi işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, beğenilen işlere imza atacağına rivayet eder.
Rüyada yağmurdan sonra sel görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işarettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.