Rüyada bebeğin yüzünde ben görmek vefalı bir insan olacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına yorulmaktadır.
Rüyada bebeğin yüzünde ben görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine işaret etmektedir.
Rüyada bebeğin yüzünde kıl görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine alamet eder.
Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet eder.
Rüyada bebeğin yüzünde siyah leke görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına yorulur.
Rüyada erkek bebeğin yüzünde leke görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine inanılır.
Rüyada bebeğin yüzünde çil görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına rivayet eder.
Rüyada bebeğin yüzünde süt görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.
Rüyada bebeğin yüzünde morluk görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.