Rüyada birinin af istemesi çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına delalet eder.
Rüyada birinin birinin öldüğünü görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, başarılı adımlar atacağına delalettir.
Rüyada ölmüş birinin birinin öleceğini söylemesi yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine işaret etmektedir.
Rüyada birinin birinin öleceğini söylemesi çok büyük çaba sarf edeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına tabir olunur.
Rüyada birinin yakmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet etmektedir.
Rüyada birinin boğazlanması küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına yorulmaktadır.
Rüyada birinin yer göstermesi arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına rivayet etmektedir.
Rüyada birinin şaşırması kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.
Rüyada ölü birinin bagirmasi ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına yorulur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.