Rüyada birinin ayakkabı giydirmesi elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, ibadete ağırlık verileceğine yorulur.
Rüyada birinin ayakkabı giydirmesi çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine delalettir.
Rüyada birinin ayakkabı çıkarması güçsüz ve nefessiz kalacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına rivayet eder.
Rüyada ölü birinin ayakkabı istemesi dertlerinin günden güne artacağına, moral bulacağına yorulur.
Rüyada birinin ayakkabı ile eve girmesi insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına alamet etmektedir.
Rüyada birinin ayakkabı bağlamak arkasından gıybet edeceğine, allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.
Rüyada birinin tek ayakkabı giydiğini görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.
Rüyada birinin ayakkabı bağcığı bağlamak işlerinde yenilikler yapacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.
Rüyada birinin beyaz ayakkabı görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.