Rüyada yurtdışına göreve gitmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, geçiminin zor hale geleceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet eder.
Rüyada yurtdışına göreve gitmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet etmektedir.
Rüyada göreve geç kalmak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına rivayet etmektedir.
Rüyada göreve başlamak insan sevindireceğine, dua alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.
Rüyada bir göreve seçilmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına alamet etmektedir.
Rüyada bir üst göreve atanmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.
Rüyada askerde göreve gitmek ulvi kimse haline geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına yorulmaktadır.
Rüyada askeri göreve gitmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.
Rüyada yeniden göreve başlamak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, borçların biteceğine rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.