Rüyada elden tutmak

Rüyada elden tutmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, onurlu bir hayat süreceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, bazen fakirlik görüleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada elden tutmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada elden kan akması bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ elden vurulmak kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına delalettir.

Rüyada elden bıçaklanmak daha iyi anlaşır olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada elden iltihap akması kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine inanılır.

Rüyada elden ayaktan düşmek elindekileri de yitireceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol elden yılan sokması çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada sol elden köpek ısırması çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı